Over ons

RTM Legal staat voor juridische dienstverlening op z’n Rotterdams. No-nonsense en recht voor z’n raap. Helder en eerlijk advies waar je als ondernemer mee verder kunt. Toegevoegde waarde leveren is waar het bij RTM Legal om draait.

 

RTM Legal is opgericht door Marjolein van den Boogerd, een gedreven sparringpartner met een scherpe blik, praktische inslag en de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Ze is zeer betrokken bij haar klanten en hun bedrijfsvoering en is graag het kompas waar zij op kunnen varen. Naast de juridische aspecten, heeft Marjolein ook altijd oog voor de commerciële belangen van de zaak en de praktische toepasbaarheid van haar adviezen. Marjolein ontmoet graag collega-ondernemers en is betrokken bij meerdere business clubs en ondernemersverenigingen, zoals die van SBV Excelsior, Business Open, en Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier.

 

RTM Legal beschikt over een breed netwerk van financiële, juridische, fiscale en bedrijfskundige adviseurs, waarmee nauw wordt samengewerkt. Op die manier worden je belangen altijd vertrouwd en zo optimaal mogelijk behartigd.

 

Ik ben bereikbaar via:

 

Email: marjolein@rtmlegal.nl
Telefoonnummer:  +31 (0) 6 21 51 21 77 

No-nonsense en recht voor z’n raap