Disclaimer

Teksten op en de inhoud van de website van RTM Legal zijn van algemene informatieve aard. RTM Legal staat niet in voor de juistheid en volledigheid van teksten op en inhoud van deze website. Teksten op en inhoud van deze website zijn niet bedoeld en dienen niet te worden beschouwd als juridisch advies van welke aard ook. RTM Legal is niet aansprakelijk voor de gevolgen van gebruik van teksten op en inhoud van deze website.

 

RTM Legal maakt gebruik van Google Analytics.

 

Auteursrecht
Het auteursrecht van alle teksten en afbeeldingen op deze website is van RTM Legal. De teksten en afbeeldingen op de website mogen worden gekopieerd en gedistribueerd voor persoonlijk gebruik en voor gebruik door derden, onder voorwaarde dat (i) de webpagina van RTM Legal wordt vermeld als bron van het gekopieerde materiaal, en (ii) deze bepaling van auteursrecht wordt vermeld op alle vormen van distributie.

 

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)
De Wwft bevat de verplichting voor advocaten om bij bepaalde diensten de cliƫnt en eventuele uiteindelijk belanghebbende te identificeren voordat een opdracht wordt geaccepteerd en een eventuele ongebruikelijke transactie te melden bij het daartoe aangewezen meldpunt.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marjolein van den Boogerd via marjolein@rtmlegal.nl.